Nieuwsbrief  |  Over ons  |  Contact


MindMaster Lifestyle advies                                                                 - code: MMLA


Naast het beheersen van het hartritme en effectief omgaan met emoties speelt uiteraard ook de levensstijl/lifestyle een belangrijke rol in het omgaan met stress.

Karin Wijnhoven, Natuurgeneeskundig Therapeut, geeft u aan de hand van een door u ingevuld speciaal anamnese formulier per email adviezen m.b.t. voeding, voedingssupplementen, beweging en andere lifestyle gerelateerde zaken.

De investering in dit email advies bedraagt € 95,- excl. 19% BTW, en is verdisconteerd in de prijsstelling van MindMaster Compleet (Het spreekt voor zich dat dit advies ook apart aan te vragen is.).

Voor werkgevers een ideaal moment om hun medewerkers bewust te maken van hun (niet optimale) lifestyle en daardoor een lager ziekteverzuim en betere werkprestaties te verkrijgen.

In dit advies kijken we hoe we uw lifestyle kunnen optimaliseren en dus de levenskwaliteit kunnen verbeteren. Waarom zou u wachten tot u klachten krijgt? Uw auto krijgt toch ook ieder jaar een check-up? Het advies geeft inzichten in de patronen die we (on)bewust hanteren (vaak is dit een patroon dat erin gesleten is, maar die mag nu bijgesteld worden.

Een gezonde levensstijl is namelijk van levensbelang en bepaalt in hoge mate je prestatie- en denkvermogen, je stemming en je rust. 

Wat levert deze training u op?

Klik hier voor de resultaten. 


Klik hier om de informatie te downloaden

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden